ΑΡΧΙΚΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Πρόσφατα νέα
Εκδηλώσεις/Συνεργασίες
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σύντομη παρουσίαση του ΔΠΜΣ
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης
Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης
Πρόγραμμα Μερικής Φοίτησης
Θεματικές Ενότητες
Διπλωματικές εργασίες
Κανονισμός Σπουδών
Συχνές Ερωτήσεις
Οδηγός Σπουδών Δ.Π.Μ.Σ.
Πολιτική Ποιότητας
ΦΟΙΤΗΣΗ
Διαδικασία Εισαγωγής – Κριτήρια Επιλογής Νέων Φοιτητών
Εγγραφή – Τέλος φοίτησης
Χρονοδιάγραμμα Σπουδών – Διάρκεια Φοίτησης
Διδασκαλία-Εξετάσεις
Αξιολόγηση ΔΠΜΣ
Υποτροφίες – Παροχές
Ακαδημαϊκός Σύμβουλος
Υποχρεώσεις φοιτητών
Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Δ.Π.Μ.Σ
Διαχείριση παραπόνων & ενστάσεων φοιτητών
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
H άποψη των φοιτητών για το ΔΠΜΣ
Διπλωματικές εργασίες αποφοίτων
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Διοίκηση του ΔΠΜΣ
Διδακτικό Προσωπικό
Πολιτική Υποστήριξης & Ανάπτυξης του Προσωπικού του Δ.Π.Μ.Σ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
eClass
ClassWeb
Webmail
Collaborative Tool
e-gram
Νέα
ΑΡΧΙΚΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Πρόσφατα νέα
Εκδηλώσεις/Συνεργασίες
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σύντομη παρουσίαση του ΔΠΜΣ
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης
Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης
Πρόγραμμα Μερικής Φοίτησης
Θεματικές Ενότητες
Διπλωματικές εργασίες
Κανονισμός Σπουδών
Συχνές Ερωτήσεις
Οδηγός Σπουδών Δ.Π.Μ.Σ.
Πολιτική Ποιότητας
ΦΟΙΤΗΣΗ
Διαδικασία Εισαγωγής – Κριτήρια Επιλογής Νέων Φοιτητών
Εγγραφή – Τέλος φοίτησης
Χρονοδιάγραμμα Σπουδών – Διάρκεια Φοίτησης
Διδασκαλία-Εξετάσεις
Αξιολόγηση ΔΠΜΣ
Υποτροφίες – Παροχές
Ακαδημαϊκός Σύμβουλος
Υποχρεώσεις φοιτητών
Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Δ.Π.Μ.Σ
Διαχείριση παραπόνων & ενστάσεων φοιτητών
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
H άποψη των φοιτητών για το ΔΠΜΣ
Διπλωματικές εργασίες αποφοίτων
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Διοίκηση του ΔΠΜΣ
Διδακτικό Προσωπικό
Πολιτική Υποστήριξης & Ανάπτυξης του Προσωπικού του Δ.Π.Μ.Σ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διπλωματικές εργασίες αποφοίτων
Ολόκληρες τις εργασίες μπορείτε να τις αναζητήσετε στην
ιστοσελίδα
της Βιβλιοθήκης του Γ.Π.Α.
Φοιτητές Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022
Ισίδωρος Κ. Μαρκάκης – «Χρήση αρωματικών φυτών στη διατροφή του μαγιάτικου (Seriola dumerili) ως φυσικά αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά, αντιβακτηριακά και αντιπαρασιτικά: οικονομικές επιπτώσεις από τη χρήση τους»
Ιωάννης Χρ. Γκίκας – «Τεχνικοοικονομική ανάλυση για την παραγωγή, μεταποίηση και διάθεση του αρωματικού φυτού Βασιλικός»
Μαρία Κωνσταντίνα Θ. Κοσμοπούλου – «Επιχειρηματικό σχέδιο ίδρυσης επιχείρησης παραγωγής λικέρ με τη χρήση ελληνικών αρωματικών φυτών και βοτάνων»
Φοιτητές Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021
Θεοδώρα Γ. Γαρδικιώτη- «Οικονομική και περιβαλλοντική διαχείριση της καλλιέργειας ελιάς και κουμ κουάτ στην Κέρκυρα»
Αναστάσιος Γ. Πλατής- «Σύγχρονες εξελίξεις στην καλλιέργεια υδρόβιων φυτικών οργανισμών»
Διονύσιος Θ. Παυλόπουλος – «Δείκτες αποδέσμευσης ανάπτυξης και περιβαλλοντικής ποιότητας: οι περιπτώσεις της Ελλάδας και της Κύπρου»
Αθανάσιος Γ. Υφαντής – «Επιχειρηματικό Σχέδιο λειτουργίας εντομοτροφείου για την παραγωγή πρωτεΐνης ζωικής χρήσης»
Νίκη Γ. Μαρούτα – «Τεχνικοοικονομική Ανάλυση Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων που εντάχθηκαν στο μέτρο των Επενδυτικών Ενισχύσεων. η περίπτωση της Π.Ε. Αρκαδίας»
Σμπυράκος Κ. Παναγιώτης – «Ανάλυση Κοστολόγησης της καλλιέργειας εσπεριδοειδών Βαλέντσια στη Σκάλα Λακωνίας»
Παύλος Γ. Μακρίδης – «Επιχειρηματικό σχέδιο δημιουργίας μονάδας παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ακτινιδίου (πράσινου και κίτρινου) στον νομό Πιερίας»
Καρολίνα Ν. Μητσούλη – «Συγκριτική μελέτη Ελλάδας- Κύπρου αναφορικά με την τιμολογιακή πολιτική της ύδρευσης»
Ελευθερία Η. Δαφοπούλου – «Χάρτης αντίληψης τοποθέτησης προϊόντων(perceptual mapping) ως εργαλείο επιχειρηματικότητας: εμπειρική διερεύνηση στην ελληνική αγορά του κρασιού»
Ευστάθιος Κ. Βελισσαράκος – «Επιχειρηματικό σχέδιο για επέκταση υφιστάμενης γεωργικής εκμετάλλευσης καλλιέργειας σύκων»
Φοιτητές Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020
Μιχαήλ Θ. Καραγιάννης – «Επιχειρηματικό σχέδιο καλλιέργειας ακτινιδίου στην περιοχή Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης»
Νικόλαος Ι. Καραγιάννης – «Οδηγός πιστοποίησης και συγκριτική ανάλυση κόστους ωφελειών για εξαγωγές αγροτικών προϊόντων: η περίπτωση των αποξηραμένων σύκων Ταξιάρχη Ευβοίας, στη Γαλλία»
Μαρία Ν. Φραγκαντώνη – «Μελέτη επέκτασης και εκσυγχρονισμού μονάδας ωοπαραγωγικών ορνίθων τύπου αχυρώνα στα Μέγαρα Αττικής»
Μαρία Ι. Ρήγα – «Μελέτη μετατροπής του παραγωγικού συστήματος ωοπαραγωγικής μονάδας από κλωβοστοιχία σε αχυρώνα»
Κωνσταντίνα Α. Ζαχαρούλη – «Ρόλος του παράγοντα “Παγκόσμια Κατάταξη” στις μηχανές αναζήτησης για την επίτευξη στρατηγικών στόχων ψηφιακού μάρκετινγκ: εφαρμογή στα φυτικά και γαλακτοκομικά προϊόντα»
Εμμανουήλ Γιάνκος – «Βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης (SEO) με τη χρήση λέξεων κλειδιών (KEYWORDS) στην πλατφόρμα του YouTube με πεδίο εφαρμογής την βιώσιμη αλιεία. »
Γεώργιος Ι. Προδρομίδης – «Μάρκετινγκ συνεργατών με τη χρήση των Google ad, για την προώθηση του κλάδου συμπληρωμάτων διατροφής»
Αθανάσιος Σ. Νικόπουλος – «Έρευνα συνεργατικών-συνεταιριστικών σχημάτων στον πρωτογενή τομέα της επαρχίας Φαρσάλων»
Κυριακή Ι. Στειακάκη – «Καλλιέργεια γλυκάνισου και καταγραφή περιπτώσεων στη Χίο και τη Λέσβο»
Μαρία Γ. Γιαλελή – «Στρατηγική Μάρκετινγκ στον αγροτουρισμό μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ο ρόλος του facebook»
Φοιτητές Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019
Χριστίνα Ν. Χλαπανίδα – «Βιώσιμη εφοδιαστική αλυσίδα ενέργειας από βιομάζα στο ν. Λάρισας»
Χρυσαυγή Γ. Τόλη – «Επιχειρηματικό σχέδιο για ανάπτυξη καινοτομίας σε μελισσοκομική επιχείρηση – Περίπτωση παραγωγής καραμελών με πρόπολη»
Χρυσούλα Β. Πατατουκάκη – «Ρόλος της ΚΑΠ στα παραγωγικά συστήματα που βασίζονται σε αυτόχθονες φυλές προβάτων»
Ιωάννης Δ. Κιένης – «Έρευνα αγοράς σε σχέση με την συμπεριφορά καταναλωτών σε αγροτικά προϊόντα και τρόφιμα κατά την περίοδο της COVID-19»
ΒΑΪΤΣΟΣ ΑΘ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – «Μελέτη ίδρυσης εκτροφείου πτερωτών θηραμάτων»
Mπρατσιάκος Σ. Παναγιώτης – «Επιχειρηματικό πλάνο δημιουργίας τυποποιητικης εξαγωγικής μονάδας ελαιολάδου στην περιοχή Στρέφη Μεσσηνίας»
Ελένη Γ. Δημητρίου – Εφαρμογή της πρωτοβουλίας «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, ΤΑΠΤΟΚ» στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων
Χριστίνα Π. Παντελή- «Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα – Ορθές Πρακτικές Υπηρεσιών Logistics ψυγείων φρούτων και λαχανικών»
Μαρία – Ζωή Α. Κρίτσα – «Το κόστος μετάβασης προς παραγωγικά συστήματα βελτιωμένης ευζωίας στην ωοπαραγωγό πτηνοτροφία»
Ηλέκτρα Γ. Κιρατζιή – «Προοπτικές ανάδειξης μιας περιοχής και ενίσχυσης του Brand Name με βάση τη μοναδικότητα αγροτικών προϊόντων»
Φοιτητές Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018
Γρηγορία Μοιρισκλάβου – «Προτάσεις μάρκετινγκ για την αξιοποίηση ανθοκομικών προϊόντων στις τουριστικές αγορές»
Αθανάσιος Γκαρπούσης – «Ολοκληρωμένη Πολυτροφική Υδατοκαλλιέργεια: διερεύνηση της δυνατότητας εκτροφής Δίθυρων Μαλακίων σε θαλάσσιο πάρκο πλωτών ιχθυοκλωβών»
Φωτεινή Α. Τράγου – «Επιχειρηματικό σχέδιο δημιουργίας επιχείρησης παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού ελληνικών παραδοσιακών ποικιλιών»
Παπαντωνίου Χ. Ιωάννα – «Επιχειρηματικό Σχέδιο Ίδρυσης Μικροζυθοποιίας Για Παραγωγή Μπύρας Εμπλουτισμένης Με Αρωματικά Φυτά»
Παναγιωτακοπούλου Μαρία – «Η προβατοτροφία στην ορεινή Αχαΐα Η περίπτωση της Δάφνης – Προτάσεις για εξέλιξη»
Μαρία Π. Πανάγαρη – «Μελέτη εφικτότητας ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου λειτουργίας μονάδας συσκευασίας φρούτων και λαχανικών»
Ευσταθία Χ. Ρήγα – «Το αγροτοδιατροφικό σύστημα του αιγοπρόβειου γάλακτος στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας»
Γεώργιος-Ιωάννης Σ. Κατσαρός – «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στον Αγροτικό Χώρο Η Περίπτωση του Νομού Ευβοίας»
Γεώργιος I. Μπαλατσούρας – «Επιχειρηματικό Σχέδιο παραγωγής- τυποποίησης οίνου και σχετικών αγροτουριστικών δράσεων από τοπικό οινοποιείο στην Ορεινή Φω
Βασιλική Θ. Κοτσώνη – «Η Συμβολή της Βόσκησης στα Συστήματα Εκτροφής Αιγοπροβάτων στην Ηλεία»